Huvitech Car Blackbox B4H

Huvitech Car Blackbox B4H

Цена: 26050 ден.

Модел

Гаранција: 12 месеци

Huvitech Car Blackbox B4H

Спецификации

В И Д Е О Р Е К О Р Д Е Р И З А В О З И Л А
 
Портативен видеорекордер за запис во превозни средства; 2 бр. вградени CMOS
камери 1.3 мегапиксели со 120° агол на гледање (1 бр. за надворешно
снимање, 1 бр. за внатрешно; IR LED осветлување за ноќен режим; H.264
компресија; слот за SD картица за запис; вграден GPS модул; G-сензор
(акцелерометар); избирачки режими на запис (непрекинато, при настан, аларм);
вграден микрофон; TV видео излез; напојување од 12V конектор (запалка); држач
за монтажа на предното стакло; SD картица 2GB; софтвер за преглед со
визуализација на записот од двете камери, брзината, G оптоварување и GPS
координатите во Google Maps; изслучително компактни димензии:
56(Ш)x98(Д)x24(В) мм / 110 гр.
HIKVISION DS-2CD2312-I

Цена: 13320 ден.

HIKVISION DS-2CD2312-I

Hikvision DS-2CE55C2P-IRP

Цена: 2710 ден.

Hikvision DS-2CE55C2P-IRP

HIKVISION DS-2CD2632F-I

Цена: 28240 ден.

HIKVISION DS-2CD2632F-I

Catchview CV-P316S

Цена: 3220 ден.

Catchview CV-P316S

HIKVISION DS-2CD2312-I

Цена: 13320 ден.

HIKVISION DS-2CD2312-I

Hikvision DS-2CE16C2T-IR

Цена: 4390 ден.

Hikvision DS-2CE16C2T-IR

HIKVISION DS-2CD2632F-I

Цена: 28240 ден.

HIKVISION DS-2CD2632F-I

Hikvision DS-2CE15А2P-VFIR3

Цена: 4760 ден.

Hikvision DS-2CE15А2P-VFIR3

Локација

loc

Контакт инфо

Мегакорп ДООЕЛ Струмица ул. Плоштад Маршал Тито бр. 2

Тел: 034/550.535

Email: sales@megakorp.mk

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 19:00

Сабота: 10:00 - 17:30

Мегакорп - ИТ Маркет

Плоштад Маршал Тито бр. 2

Струмица 2400, Македонија

Plostad Marsal Tito br. 2

Strumica 2400, Macedonia [FYROM]

(0)34550535