Hikvision DS-7216HWI-E1/A

Hikvision DS-7216HWI-E1/A

Цена: 20050 ден.

Модел

Гаранција: 12 месеци

Hikvision DS-7216HWI-E1/A

Спецификации

16 канален дигитален видео рекордер, компресија H.264, брзина на
снимање во реално време при WD1 со 25кад/сек на секој канал,
поддржува 2ch IP камера со максимална резолуција од 1080p, 2xUSB
2.0 порти за архивирање на USB меморија /HDD/DWD-RW, 1xSATA интерфејс
за макс. Капацитет до 4TB, вграден 1 аудио влез, Dual-stream, 1x BNC + 1x
VGA излези за монитори 1280×1024, HDMI, RS-485 за управување на PTZ
камери, набљудување преку мобилен телефон, CMS софтвер, управување со
глувче и далечински управувач, истовремено прегледување на 16 камери, без
HDD

Локација

loc

Контакт инфо

Мегакорп ДООЕЛ Струмица ул. Плоштад Маршал Тито бр. 2

Тел: 034/550.535

Email: sales@megakorp.mk

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 19:00

Сабота: 10:00 - 17:30

Мегакорп - ИТ Маркет

Плоштад Маршал Тито бр. 2

Струмица 2400, Македонија

Plostad Marsal Tito br. 2

Strumica 2400, Macedonia [FYROM]

(0)34550535