Hikvision DS-7208HWI-E1/А

Hikvision DS-7208HWI-E1/А

Цена: 14340 ден.

Модел

Гаранција: 12 месеци

Hikvision DS-7208HWI-E1/А

Спецификации

8 канален дигитален видео рекордер, компресија H.264, брзина на снимање
во реално време при WD1 со 25кад/сек на секој канал, поддржува 2ch
IP камера со максимална резолуција од 1080p, 2xUSB 2.0 порти за
архивирање на USB меморија /HDD/DWD-RW, 1xSATA интерфејс за макс.
Капацитет до 4TB, вграден 1 аудио влез, Dual-stream, 1x BNC + 1x VGA
излези за монитори 1280×1024, HDMI, RS-485 за управување на PTZ камери,
набљудување преку мобилен телефон, CMS софтвер, управување со глувче и
далечински управувач, истовремено прегледување на 8 камери, без HDD

Локација

loc

Контакт инфо

Мегакорп ДООЕЛ Струмица ул. Плоштад Маршал Тито бр. 2

Тел: 034/550.535

Email: sales@megakorp.mk

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 19:00

Сабота: 10:00 - 17:30

Мегакорп - ИТ Маркет

Плоштад Маршал Тито бр. 2

Струмица 2400, Македонија

Plostad Marsal Tito br. 2

Strumica 2400, Macedonia [FYROM]

(0)34550535