Подршка - Megakorp Remote Support

Дококлу сакате да активирате техничката подршка, потребно е да го превземете слединот програм Megakorp Remote Support и поставете го на вашиот десктоп или директно стартувајте го. Со неговото стартување овозможувате директна конекција на нашиот центар со вашиот компјутер.

За користење на оваа услуга, предуслов е да имате интернет конекција на вашиот компјутер. Самата конекција која се иницира зависо од вас, што значи дека можете да ја прекинете во секое време, а за повторно воспоставување потербно е повторно да ја активирате конекцијата.

Со ова е овозможена брза и ефикасна интервенција на било кој компјутер о вашата мрежа, тогаш кога вам ви е потребно, за несметано течење на процесите во вашата компанија.

 

 

Локација

loc

Контакт инфо

Мегакорп ДООЕЛ Струмица ул. Плоштад Маршал Тито бр. 2

Тел: 034/550.535

Email: sales@megakorp.mk

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 19:00

Сабота: 10:00 - 17:30

Мегакорп - ИТ Маркет

Плоштад Маршал Тито бр. 2

Струмица 2400, Македонија

Plostad Marsal Tito br. 2

Strumica 2400, Macedonia [FYROM]

(0)34550535