Кошница

Најпрово одберете категорија потоа одберете марка односно модел и од добиениот резултат изберете неколку производи кои сакате да ги реазгледувате понатаму.

Категорија

Марка / Модел

Продукт / цена

Ваш Избор

Локација

loc

Контакт инфо

Мегакорп ДООЕЛ Струмица ул. Плоштад Маршал Тито бр. 2

Тел: 034/550.535

Email: sales@megakorp.mk

Работно време

Пон - Пет: 09:00 - 19:00

Сабота: 10:00 - 17:30

Мегакорп - ИТ Маркет

Плоштад Маршал Тито бр. 2

Струмица 2400, Македонија

Plostad Marsal Tito br. 2

Strumica 2400, Macedonia [FYROM]

(0)34550535